Qui som?

JVConsulting és una assessoria empresarial de nova creació, que sorgeix arrel de l’absorció d’una assessoria amb més de 30 anys d’experiència al sector.

JVConsulting combina les avantatges de la petita i mitjana assessoria prestant al client un servei de proximitat, confiança i personalitzat, amb les avantatges d’un grup empresarial gràcies als partners col·laboradors, que permeten oferir un servei integral i especialitzat en tots els àmbits de l’assessorament empresarial.


Missió, Visió i Valors

Missió

· Oferir un servei proper, ràpid i àgil per als nostres clients
· Analitzar la situació i orientar als nostres clients en qualsevol dels serveis que oferim
· Resoldre problemes
· Maximitzar la rendibilitat de les empreses que treballen amb nosaltres
· Buscar les millors fórmules legals i fiscals.
· Garantir la confidencialitat i el secret professional

Visió

· Ser una assessoria referent al nostre territori
· Disposar de personal preparat i satisfet
· Aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients

Valors

A JVConsulting destaquem el compromís i la professionalitat. Tots els nostres esforços estan orientats a aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients responent a les seves necessitats de forma eficient i rápida.


Partners Col·laboradors

A JVConsulting volem oferir un servei personalitzat, amb proximitat i confiança. Però també volem aprofitar les avantatges dels grans grups empresariasl per oferir un servei integral i de màxima qualitat, per això tenim col·laboracions amb les empreses líders al sector.

COINBROKER, S.L.

Gràcies a la col·laboració amb Coinbroker, una de les principals corredories a nivell nacional, JVConsulting ofereix un assessorament de forma independent a qualsevol tipus de companyia sobre qualsevol tipus d’assegurança.

 D'aquesta manera podem oferir als nostres clients un gran ventall de possibilitats amb les principals companyies d'assegurances del mercat, garantint així el millor servei preu-qualitat.

Altres Col·laboradors

Per tal d'oferir un servei integral col·laborem amb altres assessories i gestories del territori, així com amb importants empreses de Tarragona i Castelló.
Sumem sinergies per beneficiar en tot moment als nostres clients.