Assessoria Empresarial

JVConsulting és una assessoria que presta un servei d’assessorament integral que cobreix totes les necessitats de la petita i mitjana empresa, autònoms i persones físiques.

Aquesta assessoria empresarial ofereix un ventall ampli de possibilitats, per tal de donar facilitats als clients i que aquests es puguin centrar amb el seu negoci.


En aquest àmbit s’ofereixen els serveis d’assessorament fiscal general, comptabilitats de petites i mitjanes empreses, així com la gestió de patrimonis, representació davant els processos d’inspecció i gestió de l’Administració Tributària.

En aquest àmbit s’ofereix als clients des de la gestió bàsica envers el personal, com pugui ser la gestió laboral, inspeccions i contenciós laboral; fins als serveis més personalitzats envers una gestió profunda sobre el departament de RRHH.


A través de la col·laboració amb una de les principals corredories a nivell nacional, JVConsulting ofereix un assessorament de forma independent a qualsevol tipus de companyia sobre qualsevol tipus d’assegurança.